Apa Smarald

Apa se gaseste in organismul uman in proportie insemnata: 80% in sange; 90% in creier; 70% in tesuturi.

Desi rolul apei in organism este bine cunoscut, totusi omul modern consuma mai putin de 4 pahare de apa pe zi, in conditiile in care ar trebui sa consume minim 8 pahare. Apa, lichidul vital, este adeseori inlocuit cu cafea, bauturi alcoolice sau nealcoolice, pentru utilizarea carora organismul are nevoie de si mai multa apa. Un om poate rezista in medie 30 de zile fara hrana, dar numai 4-5 zile fara apa.

Acest interval difera foarte mult in functie de starea de sanatate, varsta, efort fizic, dar in primul rand de temperatura mediului ambiant.


Beneficii si Tehnologie

Apa de masa naturala purificata SMARALD provine din Masivul Vladeasa, de pe Valea Secuieului , fiind filtrata natural, ceea ce ii ofera puritatea si gustul deosebit al apei de munte. Ajunsa la suprafata, apa urmeaza un proces tehnologic de ultima generatie care ii asigura puritate din punct de vedere microbiologic prin ozonificare si sterilizare cu UV. Imbutelierea se face automatizat, fara interventia umana in fabrica din localitatea Bologa (judetul Cluj), respectandu-se conditiile de igiena maxima. Intreg traseul apei este monitorizat in permanenta pentru a asigura clientilor nostri garantia calitatii.

Din analizele care se fac periodic la Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara , Laboratoarele Larex cat si la alte laboratoare pentru investigatii speciale, se constata ca apa de masa naturala purificata SMARALD se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa aiba un regim de viata sanatos. Apa de masa naturala purificata SMARALD este obtinuta intr-un sistem de management al calitatii si sigurantei alimentelor certificat conform ISO 9001 : 2008 si ISO 22000 : 2005.

Compozitia apei este echilibrata, bogata in saruri si minerale, asigurand o hidratare perfecta a organismului.